(Poistunut julkaisusta)

Seinäjoen Prisma - Ravintolamaailma hakee ravintolapäällikköä
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Ravintolapäällikkö Seinäjoelle - Hyllykallion Prisman Ravintolamaailmaan, tervetuloa meidän tiimiin!

Haemme perhevapaan sijaisuuteen Prisman Ravintolamaailmaan ravintolapäällikköä

Ravintolapäällikkönä ja myynnin johtajana vastaat Ravintolamaailman kokonaisuuden asiakaskokemuksesta, henkilöstöstä sekä tuloksellisuudesta.

Ravintolamaailmassa työskentelee noin 40 alan ammattilaista ja vastuualueella ovat liikeideat; Hesburger, Pizza Buffa, Presso sekä Spice Ice.

Ravintolapäällikön tehtävässä asiakaspalvelu, myyntityö sekä oman tiimin menestyminen ovat sinulle sydämen asioita. Johdat tiimiäsi edestä, omalla esimerkilläsi kannustaen - yhteinen tavoitteenne on luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja vastuullinen tehtävä, erinomainen mahdollisuus omien esimiestaitojesi kehittämiselle, unohtamatta Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavia henkilöstöetuja, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso henkilökuntaeduistamme täältä:

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta alan esimiestyöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta tiimin johtamiseen ja liiketoiminnan ymmärrystä.

Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana.

Lisätietoja saat toimialapäällikkö Elina Mäki-Oppaalta.

sp: elina.maki-opas@sok.fi

puh: 010 76 47101

Haku on avoinna 10.8.2020 saakka.