Seikkailupuistotyöntekijä HopLop Kuopio
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Työtä joka sujuu kuin leikki! Haemme iloisia ja tunnollisia SEIKKAILUPUISTOTYÖNTEKIJÖITÄ Kuopion HopLop sisäleikkipuistoon!

HopLop ei ole aivan tavallinen työpaikka. HopLopissa työntekijät ovat seikkailupuistojen valtiaita, jotka saavat riemun kipinän syttymään niin lapsissa kuin aikuisissakin. Iloiset työntekijät ovat HopLopin suurin voimavara!

Oletko iloinen, vastuuntuntoinen, sopivan leikkisä ja huumorintajuinen henkilö? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!
Etsimme asiakkaallemme useita seikkailupuiston työntekijöitä. Työt ovat osa-aikaisia, mutta innokkaalle ja ahkeralle työntekijälle löytyy kyllä reilusti työtunteja.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön sekä asianmukaisen perehdytyksen työn alkaessa.
Työsopimuksesi tehdään Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa ja saat meiltä täyden tuen kaikissa työsuhdeasioissa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.
Palkkauksessa noudatamme voimassa olevaa työehtosopimusta ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

Mitä toivomme sinulta?

Emme odota vuosien kokemusta alalta. Tässä työssä oppimishalulla ja asenteella pääset pitkälle. Sytyt asiakaspalvelutilanteista ja viihdyt ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Olet tiimipelaaja ja autat kaveria rohkeasti arjen kiireissä. Aiempi kokemus lasten kanssa toimimisesta ja/tai ravintolatyöstä katsotaan eduksi. Olethan myös täysi-ikäinen.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 20.6.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 050-3518774

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot