(Poistunut julkaisusta)

Seikkaileva siivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haluatko osaksi huipputiimiä, jossa on samanhenkisiä työkavereita ja kannustava esimies?

 

HYVÄ! Hae nyt meille

 

KIERTÄVÄKSI SIIVOOJAKSI

 

seikkailemaan ympäri Tamperetta. Nyt on työpaikat auki kahdelle reippaalle ja hyvän asenteen omaavalle, siistille tyypille. Toivomme, että omaat ammattiylpeyttä sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Toivomme sinulta myös intoa tehdä päivittäiset työsi alusta loppuun mallikkaasti. Otat myös huomioon asiakkaan toiveet ja pyrit korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

 

Etsimämme siivoojat pystyvät työskentelemään arkisin kello 6.00 – 22.00 välillä sovittujen aikojen mukaisesti. Viikoittainen työaika vaihtelee 30 – 37,5h välillä. Kohteita on muutamia, joten liikkuminen työkohteiden välillä tulee tutuksi päivittäin.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle mukavan työympäristön täynnä huipputyyppejä sekä ammattimaisen esimiehen kannustamaan ja tukemaan sinua. Meillä pääset tekemään monipuolisia töitä ja kehittymään urallasi, mikäli haluat. Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. L&T noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka määräytyy aina siivottavan kohteen mukaisesti.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Koronaviruksen leviämisestä johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme toistaiseksi haastattelut ensisijaisesti puhelin- ja videohaastatteluina.