(Poistunut julkaisusta)

Seifi-turvamyyjiä JYSK-myymälöihin
REILA PALVELUT OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Primary location:

HELSINKI

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Laajennamme toimintaamme JYSKiin ja Seifi-turvamyyjän menestystarina saa jatkoa. JYSK on Euroopan suurimpia kodin sisustukseen ja huonekaluihin erikoistuneita kauppaketjuja. Yritys toimii kaikkiaan lähes 3000 myymälässä, joista Suomessa sijaitsee 87. JYSK kehittyy ja kasvaa jatkuvasti myös Suomessa, joten hyville tyypeille on tarjolla monipuolisia ja kiinnostavia urapolkuja.

Rekrytoimme nyt myyntiorientoituneita seifejä JYSKin Tammiston ja Porttipuiston myymälöihin.

Seifin monipuolisessa tehtäväkentässä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla kaupan alan ja turvallisuusalan tehtävät. JYSKissä seifi osallistuu kaikkiin myymälän toimintoihin tehden niin kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, kuin tavoitteellista myyntiä. Lisäksi seifi huolehtii asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuudesta ennaltaehkäisemällä omalla toiminnallaan ongelmatilanteiden syntymistä sekä puuttumalla mahdollisiin häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin.

Tämä työ sopii siis henkilölle, joka ymmärtää myyntityön lainalaisuudet ja on erinomainen asiakaspalvelija, mutta samalla valmis tekemään myös rutiininomaisia kaupan alan tehtäviä ja ylläpitämään turvallisuutta. Etsimme ennen kaikkea hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan ja halu oppia uutta.

Seifin työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakortit kuntoon. Käytännön työhön annetaan kattava perehdytys.

Työajat sijoittuvat iltaan ja viikonloppuun. Työtunteja on tarjolla 15-30 tuntia viikossa. Vakituinen työsuhde solmitaan Reila Palvelut Oy:n kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (kaupan TES, C1-taso) lisäksi Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Lisäksi työntekijät saavat ostoetuja JYSKin myymälöistä.

Jos koet olevasi sopiva henkilö JYSKin seifin tehtävään ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Kaisa Sipiläiseen kaisa.sipilainen@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa, joten tarkkaile sähköpostiasi.