(Poistunut julkaisusta)

SEIFI -TURVAMYYJÄ
Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Moi! Kiinnostaako kaupan alan tehtävät, jossa lisämausteena turvallisuus? Meillä Seifinä eli turvamyyjänä pääset työskentelemään monipuolisesti myymälän eri tehtävissä. Lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Olet merkittävä osa myymälän työyhteisöä.

Haemme nyt Helsingin alueelle HOK-Elannon myymälöihin lisää Seifejä.

Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Ja mikä parasta, saat kilpailukykyisen palkan (kaupan tes, C1-taso) ja Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos sinulla on jo kokemusta myyjän ja/tai vartijan tehtävistä, tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä hyödyntämään ja laajentamaan osaamistasi. Järjestämme tarvittavat koulutukset yhteistyökumppanimme kanssa. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo vartijakortti ja aiempaa kokemusta kaupan tai turvallisuusalan tehtävistä.

Oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa, mitä Reilan turvamyyjä Teemu kertoo työstään https://www.youtube.com/watch?v=lzE1EUE4ldg

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.

Maksamme huomattavan allekirjoitusbonuksen tai jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, niin vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.