(Poistunut julkaisusta)

Seifi - turvaava myyjä
Rekla Oy, Uudet henkilöt Rekla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

S-ryhmän turvallisuuspalveluyhtiö Rekla Oy hakee Seifejä.

Mikä on Seifi?
Seifi on asiakaspalvelun ammattilainen, turvaava myyjä, työkavereiden ja asiakkaiden mielenrauhanturvaaja. Seifi on uudenlainen rooli myymälätyössä ja kenties juuri sinun tuleva työroolisi, mikäli löydät itsestäsi paitsi turvallisuusalan ammattilaisen, myös asiakaspalvelun helmen, sekä myymälätyöskentelyn uudistajan ja edelläkävijän asennetta.

Seifi on asiakaspalvelija ja turvallisuudentekijä. Ja enemmän.
Päivittäinen työnkuvasi muodostuu myymälätyön lisäksi koko työympäristön turvallisuuden ja viihtyisyyden ylläpidosta, sekä käytännön toimenpitein että pelkällä läsnäolollasi asiakkaiden ja työkavereidesi arjessa. Tärkein roolisi on olla tuttu ja turvallinen.

Seifi turvaa muiden selustaa, me turvaamme sinun.
Seifin tehtävä liittyy pääkaupunkiseudulla toimivan, S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan, HOK-Elannon, kanssa rakentamaamme yhteistyömalliin. Koska kyseessä on uudenlainen erikoistehtävä, perehdytämme jokaisen Seifi-kokelaan työhön erikseen. Työssä tukenasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja tiivis Seifi-yhteisö.

Tehtävä ei vaadi supervoimia tai supersankarin perustutkintoa, mutta vartijakortti on työskentelyn edellytys. Sovit Seifiksemme, jos olet tasapainoinen yhdistelmä helposti lähestyttävää asiakaspalvelijaa, oivaltavalla tilannetajulla ja reagointikyvyllä varustettua vastuunkantajaa ja ennakkoluulottoman asenteen omaavaa erilaisten ihmisten ja tilanteiden kohtaajaa.

Kiinnostus vaihtelevia työtehtäviä kohtaan sekä vaikutusmahdollisuudet omassa työssäsi ovat hyvä syy laittaa hakemusta tulemaan.

Palkkaus ja edut.
Haemme joukkoomme sekä koko- että osa-aikaisia Seifejä. Seifin tehtäväkenttä ja vastuut ovat monipuoliset, ja tämä näkyy myös tilipussissa kilpailukykyisenä palkkatasona (Kaupan TES C1-palkkaryhmä, kokemusvuodet huomioiden). Lisäksi sinulle kuuluvat S-ryhmän työntekijänä Suomen parhaiksi väittämämme henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet edetä urapolullasi haluamaasi suuntaan. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai puh. 010 76 82427.

Tule osaksi kasvavaa Seifi-yhteisöä ja hae ennakkoluulottomasti mukaan. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jatkuvasti, joten toimi heti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.