SEGMENTTIPÄÄLLIKKÖ Georg Fischer AB, Tampere
Georg Fischer AB

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

Suuri ja kansainvälinen, yli 200 vuoden kokemuksen omaava vakavarainen teknologiajohtaja Georg Fischer AB etsii prosessiautomaatioratkaisujen tuoteryhmän edustajaksi tavoitteellista SEGMENTTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle avattavalle toimistolleen.

Georg Fischerin segmenttipäällikkönä vastaat prosessiautomaatioratkaisujen tuoteperheen myynnistä ja myynnin positiivisesta kehittymisestä uusia asiakkaita hankkimalla sekä olemassa olevia asiakkaita tukemalla ja sitouttamalla. Työsi keskiössä on laadukas ja ratkaisukeskeinen asiakkuussuhteiden hoito. Olet luotettava ja tärkeä kumppani sekä tukkureille että loppukäyttäjille, joiden kanssa kehität vahvaa yhteistyötä. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella ja myyntialueesi pääpaino on Pirkanmaalla, mutta liikut ajoittain myös laajemmalla alueella mm. alan messuilla.

Arvostamme kokemustasi tuloksellisesta b2b-myynnistä. Olet aktiivinen, itseohjautuva ja ulospäin suuntautunut luontainen verkostoituja ja syvien asiakassuhteiden luoja, ylläpitäjä ja kehittäjä. Toimintatapasi on ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Menestyäksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tekninen tausta ja prosessiautomaation tuntemus luo vankan pohjan työlle Georg Fischerin prosessiautomaatiosegmentissä.

Tarjoamme

-Kilpailukykyisen palkan, vuosibonuksen ja täysautoedun

-Vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä laadukkaiden tuotteiden parissa

-Vakaan työpaikan sekä kattavat kansainväliset etenemismahdollisuudet

-Yhteishenkeä arvostavan työyhteisön sekä ammattitaitoisen myynnin tuen

Päästäksesi vauhdikkaasti alkuun työssäsi, yritys huolehtii perehdytyksestä ja koulutuksesta niin toimipisteissään Suomessa kuin tehtaillaan Euroopassa.

Työsuhde solmitaan suoraan Georg Fischer AB:n kirjoille ja se alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuulla.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Georg Fischer AB Finlandin Country Manager Hannu Vihervaara hannu.vihervaara@georgfischer.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470107
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere