(Poistunut julkaisusta)

Security Officer, Enterprise Divisioona
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018
Toimintamme kasvaessa etsimme nyt neljälle Visma Enterprise -divisioonan yhtiölle Security Officeria

Security Officerin tehtävänä on suojata tietoa riskienhallinnan keinoin ja varmistaa toimintamme jatkuvuus sekä vaatimustenmukaisuus tietosuojalakien ja muiden vaatimusten osalta. Ymmärrät liiketoimintaamme ja sen tarpeita ja osaat tukea organisaatiotamme tietoturvaan liittyvien asioiden priorisoinnissa. Tuet asiantuntemuksellasi myyntiä erilaisissa myynnin hankkeissa.

Tehtävänäsi on tuottaa meille ja asiakkaillemme lisäarvoa minimoiden tietoturvaan liittyvät riskit. Jaat osaamistasi mielelläsi myös asiakkaillemme ja sovit yhteisistä menettelytavoista. Tärkeä osa-alue tehtävässäsi on toimia tietoturvakulttuurin edistäjänä kouluttaen henkilöstöämme. Tuet Data Protection Managereita GDPR:ään liittyvissä velvollisuuksissa. Huolehdit myös, että dokumentaatiomme ja ohjeistukset ovat ajan tasalla.

Edellytämme:

- Noin 5 vuoden kokemusta tietoturvan parissa
- GDPR-tuntemusta
- Soveltuvaa koulutusta
- Englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
- Perusymmärrystä sopimusjuridiikasta

Lisäksi arvostamme CISSP, CRISC ja CISM -sertifikaatteja, ISO 27001, Vahti ja ISAE 3402 -tuntemusta, kokemusta Bug Bounty -ohjelmista. Myös ruotsin kielen taito on etu. Tietoturvallisuus on meille kunnia-asia. Voitimme viime vuonna Vuoden Kyber-teko palkinnon Bug Bounty-ohjelmastamme.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Tässä tehtävässä voit työskennellä Helsingin, Vaasan tai Tampereen toimipisteistämme käsin.


Lisätietoja:
- Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja Visma Enterprise Oy (040-8237698 / jukka.mikkonen@visma.com)
- Jukka Holm, toimitusjohtaja Visma Numeron Oy (040-5606797 / jukka.holm@visma.com)

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.


Visma Megaflex Oy on SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja työllistämme 25 henkilöä.

Visma InCommunity on Suomen johtava koulu- ja oppilaitoshallinto-ohjelmien toimittaja. Yrityksen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa noin 55 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Vaasan keskustassa.

Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut henkilöstöhallinnon järjestelmiin. Menestyksemme pohjautuu tunnettuihin ja luotettaviin ohjelmistoihin M2, Tiima, Saima HR, Saima Rekry ja Visma EasyCruit, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys. Työllistämme noin 55 henkilöä Helsingissä ja Mikkelissä.

Visma Numeron Oy on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut työvoiman hallintaan (Workforce Management, WFM). Numeronin ratkaisut tarjoavat parasta työvoiman hallintaa aloille, joilla virheisiin ei ole varaa. Nopeasti kasvavassa ja ketterässä organisaatiossamme työskentelee 45 asiantuntijaa Helsingissä ja Tampereella.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Lue lisää: www.visma.fi.