(Poistunut julkaisusta)

Security Engineer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Pilvipalveluidemme turvallisuus on tärkeä kehitysalue, jota olemme sitoutuneet kehittämään jatkuvasti.

Ketä etsimme?

Tehtävässä kehität Visma Netvisor -palvelun tietoturvaa osana palvelujatkuvuustiimiä sekä tunnistat ja seuraat tietoturvariskejä palvelun kehittämiseksi. Vastuullasi on tietoturvakäytäntöjen, ohjeiden ja vaatimusten määrittely ja näiden tekninen toteuttaminen palveluun. Pystyt myös skaalaamaan osaamistasi muuhun kehitystiimiin.

Sinulta löytyy vahvaa teknistä osaamista selainpohjaisten palveluiden tietoturvaan liittyen. Olet ollut rakentamassa tietoturvaratkaisuja osana infra- tai sovelluskehityshankkeita sekä tunnet hyvin SaaS-palveluiden tietoturvauhkia. Olet utelias ja kehität osaamistasi jatkuvasti.

Tavoitteenamme on löytää tehtävään vahvalla kokemuksella varustettu asiantuntija, joka edistää palveluidemme turvallisuutta määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti ratkoen haasteita itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Olet luonteeltasi kehittäjä, pystyt toteuttamaan tietoturvaratkaisuja palveluun
Microsoftin teknologioiden, kuten .NET Frameworkin ja SQL Serverin osaaminen katsotaan eduksi
- Tunnet OWASP Top Ten Cheat Sheetin läpikotaisin
- Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
- Olet ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen, pystyt viemään asioita eteenpäin

Taloushallinnon ratkaisullamme Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Työssä pääset vaikuttamaan tuotteemme kehitykseen aitiopaikalta. Tutustu Netvisoriin netvisor.fi.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla seitsemän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä (www.vis.ma/rekry/#edut). Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Software Architect

Lähetä hakemuksesi 21.10.2018 mennessä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa Software Architect Juha-Pekka Ström, juha-pekka.strom@visma.com, puh. 040 731 3534.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 70 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi