(Poistunut julkaisusta)

Security Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2019
Pilvipalveluidemme turvallisuus on tärkeä kehitysalue, jota olemme sitoutuneet kehittämään jatkuvasti.

Keitä etsimme?

Tehtävässä kehität Visma Netvisor -palvelun tietoturvaa osana palvelujatkuvuustiimiä sekä tunnistat ja seuraat tietoturvariskejä palvelun kehittämiseksi. Vastuullasi on sekä tietoturvakäytäntöjen, ohjeiden ja vaatimusten määrittely että näiden tekninen toteuttaminen palveluun. Pystyt myös tuomaan osaamistasi muuhun kehitystiimiin.

Sinulta löytyy vahvaa teknistä osaamista selainpohjaisten palveluiden tietoturvaan liittyen. Olet ollut rakentamassa tietoturvaratkaisuja osana infra- tai sovelluskehityshankkeita sekä tunnet hyvin SaaS-palveluiden tietoturvauhkia. Olet utelias ja kehität osaamistasi jatkuvasti.

Tavoitteenamme on löytää tehtävään vahvalla kokemuksella varustettu asiantuntija, joka edistää palveluidemme turvallisuutta määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti ratkoen haasteita itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Olet kehittäjä, ja pystyt toteuttamaan tietoturvaratkaisuja palveluun
- Microsoftin teknologioiden, kuten .NET Frameworkin ja SQL Serverin osaaminen katsotaan eduksi
- Tunnet OWASP Top Ten Cheat Sheetin läpikotaisin
- Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
- Olet ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen, pystyt viemään asioita eteenpäin

Taloushallinnon ratkaisullamme Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas ohjelmistorajapintamme sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Työssä pääset vaikuttamaan tuotteemme kehitykseen aitiopaikalta. Tutustu Netvisoriin: https://netvisor.fi/.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla seitsemän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin tästä: https://netvisor.fi/rekry-ohjelmistokehittajat/#edut. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Software Architect

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Laura Sainio, laura.sainio@visma.com, puh +358 50 374 9728.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.