Security Consultant
Fujitsu Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000.

Saavatko monimutkaiset tietoturvakysymykset sinut innostumaan? Olisitko kiinnostunut hyödyntämään teknistä osaamistasi ja asiantuntemustasi tietoturvaratkaisuissa asiakkaidemme hyödyksi vastaamaan heidän tietoturvatarpeisiinsa? Jos vastasit molempiin kyllä, saatat olla etsimämme vahvistus asiantuntijatiimiimme!

Etsimme parhaillaan kahta kokenutta henkilöä

Security Consultant -tehtävään

liittymään osaksi Security Consultation -asiantuntijatiimiämme.

Tehtävä pähkinänkuoressa: konsulttina (Security Consultant) olet vastuussa siitä, että asiakkaidesi tietoturvavaatimuksiin ja haasteisiin vastataan innovatiivisilla ratkaisuillamme. Ja asiakkaasi, he ovat mielenkiintoisia! Pääset tekemään yhteistyötä suurten finanssialan yritysten sekä kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä tärkeimmistä ydinosaamisalueistamme.

Ketä etsimme?
Tätä silmällä pitäen etsimme henkilöä, jolla on vähintään 3 vuotta käytännön työkokemusta turvallisuuden, tietoturvallisuuden, tietosuojan tai riskienhallinnan konsultin, kouluttajan tai auditoijan tehtävistä tai organisaation tietoturvapäällikkönä toimimisesta. Sinulla on kokemusta hallinnollisesta tietoturvasta (esim. ISO 27001:sta tai Katakrista) sekä monipuolista teknisen tietoturvallisuuden osaamista muun muassa verkkotietoturvan alueelta.

Olet asiakasorientoitunut etkä monipuolisen tietoturvaosaamisen ansiosta hätkähdä haastavissakaan tilanteissa. 

Näiden lisäksi ylempi korkeakoulututkinto sekä asiaankuuluvat tietoturvallisuuden sertifikaatit katsotaan luonnollisesti eduksesi, ja toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan sujuvasti sekä suomea, että englantia. Hyvä huumorintaju ei tässä joukkueessa ole myöskään haitaksi!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys.

Mitä voit odottaa meiltä?
Kyseessä on haastava, mutta palkitseva rooli yhdessä maailman suurimmista ICT-yrityksistä. Sinulla on tilaisuus työskennellä kansainvälisessä ja kehittyvässä ympäristössä tukenasi osaavat ja mukavat työkaverit.

Pidämme Fujitsussa ihmisistä huolta monin tavoin! Sinulla on käytössäsi esimerkiksi liikunta- ja lounasetu, työmatkailun tuki sekä kattavat työterveyspalvelut. Työpäivän päätteeksi sinulla on myös mahdollisuus karistaa työasiat pois mielestäsi erilaisten harrastekerhojen kautta. Meille vastuullisuus on vahvasti ankkuroitu toimintafilosofiaamme.

Ota meihin yhteyttä!
Haluatko liittyä osaksi tiimiämme? Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Erno Vienoseen, erno.vienonen@fujitsu.com tai +358 50 520 2609.

Jätä meille CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7. maaliskuuta. Roolit täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!   

Psst. Huomasitko, että etsimme parhaillaan alan asiantuntijaa myös Information Security Manager-rooliin? Tutustu tarkemmin tehtävään urasivuillamme www.fujitsu.com/fi/careers.

Additional Information

  • Business Area: Enterprise Cyber Security

Bonus Eligibility

  • Requisition ID: 20000EH9

Contact Information

  • Shift: Day Job
  • Posting Date: Feb 4, 2021
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422222
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki