Security Champion, OP
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021
Etsimme asiakkaallemme OP:lle asiantuntijaa tuotteiden ja palveluiden tietoturvallisen kehitystyön varmistamisen pariin. Mikäli sydämesi sykkii kyberturvallisuudelle ja tietoturvallisten toimintatapojen kehittämiselle ja olet vahvoilla vuorovaikutustaidoilla varustettu analyyttinen tiimipelaaja, tämä voi olla mahdollisuutesi! Tässä vastuullisessa asiantuntijatehtävässä pääset edistämään parhaita käytäntöjä ja prosesseja, jotta tietoturvan ja -suojan vaatimukset voidaan huomioida kehitystyössä parhaalla mahdollisella tavalla. Ihanteellinen hakijamme on kerryttänyt jo hieman vastaavaa työkokemusta ja ymmärtää DevOps-toimintamallia, ohjelmointia ja testiautomaatiomaailmaa. Mikäli haluat päästä mukaan rakentamaan toimivaa kyberturvallisuutta ja oppimaan finanssialan tietoturvasta laaja-alaisten sidosryhmien asiantuntijoiden joukossa, lue alta lisää ja hae pian.
KUVAUS
OP:n kyberstrategian yhtenä tavoitteena on olla suunnannäyttäjä kyber- ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Työssä pääset jalkautumaan eri tuote- ja palvelualueille, sillä autat tuotteiden ja palveluiden tietoturvallisessa kehittämisessä sekä opastat muita organisaation asiantuntijoita. Vastuullisesi kuuluu tuotteiden ja palveluiden tietoturvallisen kehitystyön varmistaminen uhkamallinnusten ja riskientunnistamisen kautta, sekä muiden organisaation liiketoiminnan asiantuntijoiden opastaminen ja neuvominen tietoturvan teemojen parissa. Roolisi on vastuullinen, sillä mahdollistat tuotekehityksen tietoturvaseikat huomioiden.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä osaksi kyberturva-alan suunnannäyttäjäorganisaatiota ja asiantuntijajoukkoa
* Laajat kehitysmahdollisuuden niin työnkuvan kuin ammatillisen osaamisen suhteen
* Vapautta ja vastuuta oman työn suunnittelua ja toimintatapoja ajatellen
* Kattavan perehdytyksen ja oman mentorin kehittymisesi tueksi
* Yhteen hiileen puhaltavan huumorintajuisen ja tiiviin tiimin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tuotteiden ja palveluiden tietoturvallisen kehityksen varmistaminen
* Riskienhallinta ja uhkamallinnus
* Ketterämpien prosessien ja tietoturvan luominen
* Muiden asiantuntijoiden opastaminen tietoturvaan liittyvissä asioissa
* Sisäänrakennetun tietoturvan testaaminen testiautomaatiotyökaluilla ja tietoturvatestauksilla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme sinulta löytyvän muutaman vuoden kokemusta vastaavan kaltaisista työtehtävistä - perustuntemusta tietoturvateknologiasta ja niiden käyttömahdollisuuksista sekä käytännön kokemusta tietoturvaratkaisujen rakentamisesta. Arvostamme testiautomaatiokokemusta ja ymmärrystä ohjelmoinnista. Koska työnkuvaasi kuuluu neuvonta- ja opastustyötä, vahvat kommunikaatiotaidot asioiden selkeäksi viestimiseksi ovat keskiössä tässä positiossa menestymiselle.


* Sopiva tietoteknisen alan korkeakoulututkinto
* Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
* Ymmärrystä DevOps-maailmasta, applikaatioiden rakentamisesta, julkisesta pilvestä sekä testiautomaatiosta
* Ohjelmointikokemusta
* Kiinnostuneisuutta tietoturva-asioita kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi työkokemuksen uhkamallinnuksen parista sekä Jenkins-ohjelmistosta.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja
* Selkeä kommunikoija
* Analyyttinen


Muuta tietoa


* Tämän työsuhteen ehtona on, että turvallisuusselvitys, luottotietojen tarkistus ja huumetesti on tehty ja että selvityksessä ilmenevät tiedot eivät estä työtehtävien suorittamista.
* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus neuvotella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana löydät täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465066
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki