Security Champion (Helsinki tai Oulu)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja, ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 


Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin tai Ouluun Security Championeja.
 

 


SECURITY CHAMPION (Helsinki tai Oulu)

 

 

Champion (eng.) = mestari, taistelija, puolustaja. Henkilö, joka on alallaan paras tai on voittanut vastustajansa.
 


Mitä pääset tekemään Security Championina?

 

Meillä OP:lla Security Championit ovat tietoturvan puolesta taistelijoita; päivittäisellä työllämme varmistamme tuotteidemme ja palveluidemme tietoturvallisen kehittämisen DevSecOps-periaatteen mukaisesti. Ja varmasti sanomattakin selvää, että olemme oman alamme asiantuntijoita. Ja uudenkarhean kyberstrategiamme mukaisesti yhtenä tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjä kyber- ja tietoturvaan liittyvissä asioissa.
 

Security Championina pääset jalkautumaan heimoihin ja kehittämisen tiimeihin auttamaan ja opastamaan kehittämisen asiantuntijoita tietoturvaan liittyvissä asioissa erityisesti tuotekehityksen aikana. Omalla tekemiselläsi mahdollistat tuotekehityksen etenemisen tietoturvaseikat huomioiden. Tuotteen tai palvelun lähtiessä tuotantoon varmistat, että sisäänrakennettu tietoturva toimii suorittamalla tietoturvatestausta testiautomaatiotyökaluja hyödyntäen. Lisäksi teet erilaisia teknisiä uhka-analyysejä. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman taustasi, osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Meillä OP:lla tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme: vastuullisuus, yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Finanssialalla yksi tärkeimpiä kulmakiviä on luottamus. Ollaksemme asiakkaidemme ja sidosryhmiemme luottamuksen arvoisia, haluamme joukkoomme lisää Security Championeja vastaamaan siitä, että tuotteemme ja palvelumme sekä niiden kehittämisen toimintatapamme ovat tietoturvan kannalta vastuullisia.
 

Ihmisläheisyys taas työnantajana tarkoittaa meille, että suhtaudumme työelämään osana elämää. Eli jos haluat noutaa lapsesi ajoissa päivähoidosta; nauti siitä riemusta, jonka lapsesi näkeminen saa aikaan (mutta älä vain keskeytä sitä parasta leikkiä!). Tai jos haluat lähteä tänään muuten vaan hieman aiemmin töistä; ole hyvä, nauti päivänvalosta (tärkeää etenkin näin talviaikaan). Ja vaikka meillä mainiot puitteet työskentelyyn onkin, jos työn tekeminen sujuu parhaiten juuri tänään etänä; tarjoamme mahdollisuuden siihen. Luotamme työntekijöihimme, minkä vuoksi annamme asiantuntijoillemme vapauden ja vastuun tehdä mitä he parhaiten osaavat heidän parhaiten katsomallaan tavalla. Ja koska kukaan ei ole seppä syntyessään ja haluamme aloituksesi olevan mahdollisimman miellyttävä, saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja nimetyn mentorin, jonka kanssa aloittaa taipaleesi OP:n Security Championina.
 
Yhdessä menestyminen tarkoittaa meille, että täältä löytyy aina apua! Eli mikäli joskus jonkin asian kanssa homma ei meinaa edetä, kysy kaverilta (tai etäpäivänä kilauta)! Koko OP Ryhmässä meitä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista meiltä löytyy hurja määrä eri alojen asiantuntijoilta. Kyberturvallisuus toimii koko OP Ryhmää palvelevana osaamiskeskuksena, joten sidosryhmäsi tulevat olemaan laajat; tulet tekemään yhteistyötä muun muassa IT-alan, riskienhallinnan ja lakiasiain ammattilaisten kanssa. Näin ollen pääset myös saamaan laajan käsityksen finanssialan tietoturvallisesta kehittämisestä. Omassa tiimissämme erityistä ylpeyttä herättää yhteen hiileen puhaltaminen; eli sinun ei tosiaan tarvitse käydä tietoturvataisteluitasi yksin – sinulla on aina tiimisi tuki taustalla! Ja kaiken lisäksi meillä on yhdessä tosi hauskaa, eli huumoria saa olla!
 
Vaikka olemmekin siirtyneet perinteisestä finanssialan toimijasta entistä enemmän kohti tech-taloa, olemme kuitenkin pankki, ja siten henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Ja tietenkin saat kilpailukykyisen korvauksen osaamisestasi ja työpanoksestasi, minkä lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää! 
 
 
Mitä odotamme sinulta 

 

No mitkä sitten ovat Security Championin ominaispiirteet? Tulevalla tietoturvamestarillamme on parin vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet työskennellyt testausautomaation parissa, joten Jenkins on sinulle tuttu. Lisäksi olet toivottavasti tehnyt urasi aikana front end- tai back end -ohjelmointia, mikä antaa sinulle ymmärrystä kehittäjien työympäristöstä. Muita teknologisia avainsanoja tehtävässä ovat: DevSecOps, CI/CD, AWS ja OWASP Top Ten. Sinulla on perusymmärrys palvelininfrasta, mikä auttaa sinua hahmottamaan tietoturvahaavoittuvuuksia sekä luonnollisesti helpottamaan niiden korjaamista. 

 

Koska tiimityö on tehtävässä suuressa roolissa, toivomme sinulla olevan hyvät yhteistyötaidot. Viestintä- ja vuorovaikutustaitojesi avulla osaat selittää haastavat ja monimutkaisetkin tietoturva-asiat sidosryhmillesi ymmärrettävällä tavalla. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi IT-tradenomi. Työhön liittyvissä asioissa kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 
 
Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä ja OP:lla työskentelemisestä antaa tuleva esimiehesi Jani Salmikivi. Janin tavoitat joko puhelimitse numerosta 010 25 44 905 torstaina 9.1. klo 13–14 ja perjantaina 17.1. klo 13–14 tai sähköpostitse osoitteesta jani.salmikivi(a)op.fi. Tai jos aiemmin kerrotun perusteella tuntuu tässä vaiheessa selvältä, lähetä hakemuksesi kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään sunnuntaina 19.1.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327324
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki Tai Oulu