(Poistunut julkaisusta)

Security Architect
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuoliset työtehtävät”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta.

Toinen asia, jonka lähes jokainen bittiläinen nimeää meidän vahvuudeksemme, ovat mahtavat ja osaavat työkaverit. Huolehdimme henkilöstöstämme ja haluamme mahdollistaa tiimihengen kehittymisen. Meillä on viihtyisät työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Työnantajalupauksemme löydät täältä:https://jobs.bittium.com/fi/tyonantajalupauksemme

Etsimme nyt uutta osaajaa tiimiin, joka eri tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvissä projekteissa keskittyy tietoturvan varmistamiseen sekä HW- että SW-tasolla.

Tässä hommassa pääset siis näkemään monia eri projekteja, tuotteita, ja halutessasi sinulla on myös mahdollisuus osallistua talon sisäisen tuotekehitystyön kehittämiseen ja optimoimiseen. Meillä pystyt kehittymään alasi todelliseksi moniosaajaksi – tai ehkä jo oletkin sellainen. Tietoturva on alana niin kompleksinen ja koko ajan kehittyvä, että realistisesti haluamme löytää tyypin, jolla on vähintäänkin tukeva tietopohja ja oma ydinosaaminen hallussa sekä rutkasti halua oppia joka päivä uutta. Arvostamme haasteisiin innolla tarttuvaa asennetta, positiivista ja avointa suhtautumista kanssaihmisiin, kykyä ja halua jakaa oleellista tietoa tiimiläistesi kanssa vaikka et välttämättä perusluonteeltasi porukan suurin ekstrovertti olisikaan.

Tehtävässäsi:

 • Olet yksi tiimin jäsenistä ja toteutat itse toiminnallisuuksia. Siksi koodausosaaminen on elinehto työn kannalta.
 • Olet keskeinen linkki myynnin, tuotekehityksen ja teknologiakehityksen välillä


Sinulta tulee löytyä seuraavat osaamiset tai ominaisuudet:

 • Hallitset C/C++ ohjelmointikielen
 • Kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista
 • HW Secure Boot ja Kryptografian perus periaatteet
 • Käytännön kokemusta tietoturvallisten ratkaisujen arkkitehtuurisuunnittelusta
 • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito
 • Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja hyvä tiimipeluri
 • Hahmotat hyvin isossa kokonaisuuksissa oleelliset asiat ja osaat priorisoida.

   

  Seuraavien tuntemuksesta on apua:

  • Java / Python / Bash osaaminen.
  • Standardit, esim. FIPS tai Common Criteria
  • Android-tietoturva ominaisuudet
  • Uhka-analyysit & penetraatiotestaus
  • Tietoturvallisten HW komponenttien tuntemus
  • Teknologiat kuten ARM TrustZone, TPM, IPSEC & OpenSSL


  Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.