(Poistunut julkaisusta)

Security Analyst (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Me cSOC:ssa tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuasiantuntijoiden kanssa tietoturvatapahtumien keskipisteessä nopeatempoisessa työympäristössä, joka haastaa osaamisesi ja ongelmanratkaisukykysi tarjoten onnistumisen elämyksiä päivittäin.

Security Analyst -tehtävässä vastaat Elisan palveluihin liittyvien tietoturvauhkien ja -poikkeamien valvonnasta, analysoinnista ja poikkeamien nopeasta ja tehokkaasta korjauksesta. Viestit aktiivisesti oikeille tahoille uhka- ja poikkeamatilanteista. Kehität omalta osaltasi aktiivisesti cSOC:in toimintamalleja ja tuotat raportteja eri sidosryhmille. Työpisteesi sijaitsee Pasilassa, Elisan pääkonttorissa, jossa puitteet on kunnossa!

Tässä roolissa pääset työskentelemään monenlaisten projektien parissa, jonka vuoksi toivomme sinulle kertyneen jo laaja-alaista kokemusta tietoturvan parista.

Pärjäät varmasti, jos sinulla on:

 • Tuoretta kokemusta ja näkemystä tietoturvauhkien ja -poikkeamien hallinnasta sekä erityisesti teleoperaattoritoiminnan tuntemusta
 • Palveluhallinnan prosessien (mm. ITIL ja ISO 20000) tuntemusta
 • Tehtävän kannalta riittävän laaja-alaista ymmärrystä:
  • Tietoturvamurroista, haittaohjelmista, hakkeroinnista ja nykypäivän kyberturvauhkista
  • Tietoverkkoympäristöistä ja sovelluskehityksen tietoturvahaasteista sekä uhkien ja poikkeamien arviointiperiaatteista
  • Teleoperaattoritoimintaa ja korotetun tietoturvan vaativia asiakkaita koskettavasta lainsäädännöstä, tietoturvan viitekehyksistä ja standardeista (mm. PCI DSS, ISO 27001, KATAKRI/VAHTI)
 • Kykyä aktiivisesti analysoida tietoturvauhkia ja -poikkeamia ja johtaa korjaustoimenpiteiden suorittamista
 • Kykyä ilmaista monimutkaisia teknisiä ja ei-teknisiä käsitteitä suullisesti ja kirjallisesti eri sidosryhmille
 • Hahmotat monimutkaiset kokonaisuudet sekä kehität niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
 • Toimit vakuuttavasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi
 • Tietoturvasertifioinnit (esim. CISSP, CISA, GIAC, C|EH) lasketaan eduksi

Tiimissä arvostamme analyyttista, innostuvaa ja itseohjautuvaa asennetta. Meille asiakaslähtöisyys ajattelu on tärkeää ja toivottavasti tätä löytyy myös sinulta. Etsit luontaisesti ratkaisuja ja ongelmat ovat sinulle isoja mahdollisuuksia ja haluat kehittää prosessejamme ja toimintatapojamme. Tieto- ja kyberturvallisuusala kehittyy jatkuvasti ja meille on tärkeää seurata mitä alalla tapahtuu. Sinulla on kykyä tehokkaasti ja käytännöllisesti tutkia tietoturvauhkia hyödyntäen käytössä olevia verkostoja samalla kehittäen uhka-analysointikyvykkyyksiä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa tietoturvaosaaminen on arvostettu ja olennainen osa toimintaa. Pääset mukaan IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana. Hakea ehdit 25.10. asti

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Janiin (jan.winberg@elisa.fi tai 050 571 0980) tai Karriin (karri.jakko@elisa.fi tai 0503137071), jotka kertovat sinulle mielellään lisää!