(Poistunut julkaisusta)

Scrum Master
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Olemme ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut. Ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan kattavasti niin sote-alueiden kuin pienempien organisaatioiden tarpeita sekä yksityisellä että julkisella puolella.

 

Haemme kehittämishenkistä Scrum Masteria merkittävien digipalveluiden äärelle! 

 

Roolisi meillä 

Tehtävässäsi luotsaat kehitystiimiämme huolehtien siitä, että tiimisi voi tehdä työtään optimaalisella tavalla. Työskentelet julkishallinnon toimijoiden ja sen kumppaniverkoston kanssa. Työpöydällesi saat myös uusien digipalveluiden, tiedonhallinnan ja integraatioiden rakennuspalikat. 

Projekteissa pääset kehittämään digitaalisia palveluita, jotka helpottavat sosiaali- ja terveysasioiden hoitamista kansallisesti. Siksi tekemäsi työ on merkittävää, ja näet konkreettisesti työsi tuloksia.  

 

Mitä toivoisimme sinulta? 

Sinulta löytyy kokemusta Scrum Masterina toimimisesta ja kykyä näyttää muille, miten Scrumia hyödynnetään käytännössä. Suhtaudut ohjelmistokehittämiseen ja -tuotantoon suurella sydämellä, ja ymmärrät sen teknisen puolen kokemuksesi tai koulutuksesi kautta. Isoksi eduksi katsomme CSM-sertifikaatin tai vastaavan koulutuksen. Olet kehittämishenkinen tekijä, joka on sisäistänyt ketterän tekemisen ajatusmaailman. Olet asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, jolla on rohkeutta tarttua toimeen ja työskennellä osana tiimiä. Osaat priorisoida ja omaksut uusia asioita nopeasti.  

 

Miksi Mediconsultille? 

Olemme suomalainen perheyritys, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Katseemme on tulevaisuudessa ja kannustamme myös sinua kokeilemaan rohkeasti uutta. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja etenkin ihmistä osaamisen takana. Haluamme kehittyä alan parhaaksi mahdollistamalla jokaisen kehittymisen ja jakamalla osaamistamme läpi työyhteisön.  

 

Tarjoamme sinulle 

  • Palkitsevan ja vakituisen työnkuvan merkittävissä kehityshankkeissa 
  • Roolin työyhteisössä, josta saat apua ja kannustusta - haluamme onnistua yhdessä 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen ja tasapainon 
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä urallasi 

Yli 140 mediconsultlaisen joukosta löydät kirjavaa osaamista insinööreistä kauppatieteilijöihin sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisista huippukoodareihin niin Helsingissä, Salossa, Joensuussa, Kuopiossa kuin Oulussakin. Haluamme täydentää toinen toistamme ja päästä yhdessä parhaaseen lopputulokseen. Tutustu työkulttuuriimme, joka tukee työssäsi menestymistä: #MCculture ja esimerkiksi Instagramissa @mediconsult_oy. 

 

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta!   

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta, ja liitä mukaan palkka- ja sijoittumistoiveesi. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Hakuaika päättyy viimeistään 7.12.