(Poistunut julkaisusta)

Scrum Master
Netum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Haluatko lähteä mukaan kehittämään monien suomalaisten käyttämiä julkishallinnon palveluita? Haemme Tampereen yksikköömme innokasta Scrum Masteria valmentamaan kehitystiimiämme. Ymmärrät mitä on ketterä kehitys, olet aktiivinen ja positiivinen ja haluat valmentaa muita. Toimit pääasiallisesti Scrum Masterina, mutta toimenkuvaa voidaan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan laajentaa ohjelmistosuunnitteluun tai projektinhallintaan.

 

Toivomme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta Scrum Masterin roolista
  • Proaktiivista työskentelyotetta
  • Seuraat aktiivisesti ketterien menetelmien kehitystä
  • Sujuvaa kommunikointitaitoa suomeksi

 

Miksi Netum?

Netum Oy on kasvava ja asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden.

Työvälineesi saat valita itse, toki huomioiden asiakasprojektien vaatimukset. Kulttuurimme on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Tampereen keskustassa. Yhteensä netumilaisia on yli 120 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa.

Otathan yhteyttä, jos tunnet mielenkiintoa tehtävää kohtaan ja sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@netum.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Kalle Haviala, puh. 050 372 9097.