Scrum Master pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kokenut projektijohtamisen asiantuntijatalo, joka on erikoistunut prjektitoiminnassaan muun muassa muutosjohtamiseen sekä riskienhallintaan. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

SCRUM MASTER pääkaupunkiseudulle

Toivomme hakijoilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja Scrum Master -sertifikaattia (esim. CSM, PSM, SSM, SASM tai vastaava), aiempaa työkokemusta Scrum Masterina toimimisesta laajassa tietojärjestelmätoimituksessa sekä tuntemusta monitoimijaympäristöistä. Arvostamme myös käytännön kokemusta työskentelystä SAFe, Jira ja DevOps -viitekehyksissä.

Tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja pitää sisällään mahdollisuuden rajattuun etätyöhön. Projekti on määräaikainen vähintään vuoden 2019 loppuun ja sisältää jatko-option vuoteen 2021. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Oletko etsimämme asiantuntija?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - SCRUM MASTER pääkaupunkiseudulle. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Henri Kiiskilä, henri.kiiskilä@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280481
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207414852
  • Sijainti: Uusimaa, Uusimaa