(Poistunut julkaisusta)

Scrum Master ja ohjelmistokehittäjiä (Full Stack tai .NET)
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Hei tuotekehityksen ammattilainen, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Tule nostamaan Suomen johtava palkka- ja HR-järjestelmämme Mepco seuraavalle tasolle!

Me kasvamme ja uudistumme, koska haluamme säilyttää paikkamme markkinajohtajana. Lue suunnitelmistamme ja muista avoinna olevista sekä haettaviksi tulevista paikoistamme täällä: Uudistu kanssamme!

Nyt etsimme Mepcon tuotekehitykseen Scrum Masteria, Full Stack -ohjelmistokehittäjiä ja .NET -ohjelmistokehittäjiä Tampereelle, Espooseen, Turkuun tai Jyväskylään.

Scrum Masterina vastuullasi on, että kahden eri tuotekehitystiimin scrumin tapahtumat rullaavat ajallaan ja tehokkaasti. Huolehdit tiimien esteettömästä työskentelystä ja innostat tiimejä jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja parantamiseen.

Full Stack tai .NET -kehittäjänä toimit taitavan scrum-kehitystiimimme suunnittelijana ja ohjelmoijana vaativassa tuotekehitysprojektissa. Työvälineitäsi ovat modernit web-teknologiat sekä Microsoftin .NET-teknologiat.

Katso tehtävien yksityiskohtaisemmat kuvaukset ja jätä hakemuksesi täällä!

Näiden taitojen avulla olet jo askeleen edellä

Scrum Masterille SAFe ja DevOps ovat tuttuja termejä. Scrum-toimintamalli tulee sinulla selkärangasta, sillä olet aiemminkin toiminut Scrum Masterina ja noudattanut scrumin määritelmää aikaisempien tiimiesi kanssa. Tunnet myös muita ketteriä toimintamalleja ja ymmärrät, millaiseen toimintaympäristöön mikin malli sopii parhaiten.

Kehittäjänä kokemus palkka- ja henkilöstöjärjestelmien kehityksestä on iso plussa. Parhaiten sovit porukkaamme, jos olet vastuullinen sekä yhteistyökykyinen. Suhtaudut positiivisella asenteella uusiin haasteisiin. Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus.

Katso tarkemmat toiveemme ja jätä hakemuksesi täällä!

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Tutustu meihin ja tuleviin kollegoihisi videoiden muodossa täällä!

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Kannustamme itseohjautuvuuteen samalla, kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme?

Haluamme kasvaa ja kehittyä paremmaksi kanssasi, joten lähetä meille hakemuksesi viimeistään 8.11.2020! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja paikkoja täytetään heti, kun oikeita tekijöitä löydetään. Tomi Koskinen vastaa mielellään 15.10.2020 alkaen kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta tomi.koskinen@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 050 480 1424.

Me Accountorilla luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla (Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan) hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Accountor Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Accountor HR Solutions on osa Accountor-konsernia. Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

www.accountor.fi