Scrum Master CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Asiakkaamme CGI etsii Scrum Masteria asiakkaalla työskentelevään SAFe-kehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle Scrum Masteria valtionhallinnon asiakkaan räätälöityjen tietojärjestelmien monipuolisiin ja vaativiin kehitystehtäviin. Olet osa SAFe-kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista moderneista Java-teknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida asiakkaan järjestelmiä, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta Scrum Masterina toimimisesta sekä voimassaolevaa Scrum Master -sertifikaattia. Järjestelmäprojektit toteutetaan Hibernate-viitekehyksellä, REST-pohjaisia palveluita ja modernia JavaScriptiä hyödyntäen. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa. CGI:llä työskentelystä pääset lukemaan lisää täältä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 2.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Consultant Manager Sini Nguyen, 050 430 1401 sini.nguyen@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265647
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 430 1401
  • Sijainti: Helsinki