Scrum Master / Agile Coach Combitechille Jyväskylään
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme jo kokemusta omaavaa Scrum Masteria / Agile Coachia asiantuntijan rooliin vaihtelevien projektien pariin. Työskentelet erilaisten projektitiimien tukena ohjelmistokehityksen parissa. Mikäli monipuolinen työ Scrum Masterina / Agile-coachina kiinnostaa ja olet taitava kommunikoija, joka osaa soveltaa ketteriä menetelmiä sekä sinulla on ymmärrystä modernista sovelluskehittämisestä, tämä tehtävä on tarkoitettu sinulle! Lue tarkemmin tehtävästä ja pistä hakemusta tulemaan jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Scrum Masteria / Agile Coachia Jyväskylään!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Combitechille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin asiakasyrityksemme asiakkaan projekteihin osana vaihtelevan kokoisia tiimejä. Tulet toimimaan tiimin vetäjänä erilaisten sovelluskehitysprojektien parissa. Scrum Masterina / Agile Coachina huolehdit siitä, että kaikki projekteihin osallistuvat tiimijäsenet hallitsevat Scrumin ja ketterien menetelmien käytön. Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös Scrumin jatkuva kehitys siten, että kaikki sen käyttäjiä haittaavat puolet poistetaan ja Scrum tukee parhaalla mahdollisella tavalla projektin etenemistä. Tämän lisäksi tulet valvomaan työn etenemistä ja sitä, että projektien asetetut tavoitteet täyttyvät. Olet osaltasi myös sparraamassa ohjelmistokehittäjiä heidän työssään ja aikatauluissa.

Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää taitoja projektinhallinnan puolella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on korkeakoulusta valmistunut jo Scrum Master- tai Agile Coach kokemusta omaava henkilö. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, olet toiminut aikaisemmin Scrum-tiimin vetäjänä ja osaat ketterät menetelmät. Persoonana olet avoin ja ystävällinen tiimityöskentelijä, jolla on hyvät koordinointitaidot. Et pelkää ottaa vastuuta ja pystyt tekemään itsenäisesti päätöksiä. Pystyt pitämään useita lankoja samaan aikaan käsissäsi ja osaat hyödyntää ketteriä menetelmiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus AMK:sta tai yliopistosta
* Kokemusta Scrumista sekä kokemusta Scrum-tiimin vetämisestä
* Ymmärrystä ja osaamista modernista ohjelmistokehityksestä
* Aktiivinen asenne ja kyky sparrata projektiryhmien jäseniä
* Organisointitaitoja sekä kyky innostaa ja motivoida kehittäjiä
* kyky raportoida ja kehittää toimintaa
* Sitoutuminen projektiin ja aikatauluihin
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Scrum Master-, Product Owner- ja SAFe-sertifiointi sekä myyntihenkisyys lasketaan eduksesi.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Combitech on pohjoismainen tekniseen konsultointiin erikoistunut yritys, jolla on yli 1900 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yhdistämme teknisen asiantuntijuutemme syvään toimialaosaamiseen, kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä turvallisuuden ja puolustuksen erikoisosaamiseen. Tuloksena on räätälöityjä ja kestäviä ratkaisuja vaativien kotimaisesti tai kansainvälisesti toimivien asiakkaiden tarpeisiin. Combitechin asiakkaita pohjoismaissa ovat pääasiassa puolustusvoimat, -teollisuus, yritykset ja julkinen sektori.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255806
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä