(Poistunut julkaisusta)

Scientific Advisor/Medical Advisor
GlaxoSmithKline Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Miksi juuri sinä?

Haluatko työskennellä lääketieteellisenä asiantuntijana yhdessä lääketeollisuuden johtavista yrityksistä? Tehtävässä pääset vaikuttamaan laajasti hematologiaan liittyvään lääketieteelliseen keskusteluun ja tiedon jakamiseen sekä terveydenhuollon ammattilaisten että oman henkilöstömme keskuudessa. Tieteellisen asiantuntijan tehtävässä yhdistyvät tieteellinen asiantuntijuus oman organisaatiomme sisällä ja asiakastyö. Tehtävässä toteutat lääketieteellistä strategiaa hematologian alueella ja toimit linkkinä tutkivan lääkeyrityksen ja suomalaisten hematologian asiantuntijoiden välillä. Pääset seuraamaan läheltä terapia-alueen tieteellistä kehitystä ja keskustelemaan kliinisten asiantuntijoiden kanssa siitä, miten alan viimeisin tieteellinen tutkimus käytännössä vaikuttaa multippelia myelomaa sairastavien potilaiden hoitoon. Pidät tieteellisiä esityksiä GSK:n tekemistä tutkimuksista, lääkkeistä ja terapia-alueen kehittymisestä, koordinoit lääketieteellisiä projekteja ja annat tukea kliiniselle tutkimusorganisaatiollemme. Keskustelujesi kautta tuot kliinikoiden näkemystä toimintamme tueksi ja kehittämiseksi.

 

Odotamme sinulta:

  • laillistetun lääkärin pätevyyttä, tohtorin tutkintoa farmasiasta/luonnontieteistä tai sinulla on muu tieteelliseen asiantuntijatehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • aitoa kiinnostusta hematologiaa ja myelomaa sairastavien potilaiden hoitoa kohtaan
  • uteliaisuutta, joustavaa ajattelutapaa ja halua oppia jatkuvasti uutta
  • tieteellisen tutkimustiedon nopeaa omaksumiskykyä
  • kykyä vakuuttavaan tieteellisen keskusteluun ja esiintymiseen
  • erinomaisia verkostoitumistaitoja, sosiaalista älykkyyttä, oma-aloitteisuutta ja sinnikkyyttä
  • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Eduksi katsomme:

  • kliininen kokemuksen hematologian terapia-alueelta
  • olemassa olevat henkilökohtaiset suhteet hematologian erikoislääkäreihin
  • aikaisemman kokemuksen työskentelystä lääketeollisuudessa ja erityisesti asiakasrajapinnassa

 

Asiakastyö muodostaa merkittävän osan työnkuvastasi ja edellyttää sinulta valmiutta matkustaa ja ajaa työmatkoja autolla. Myös iltatyöt ja yön yli kestävät työmatkat Suomessa ja ulkomailla kuuluvat toisinaan työn luonteeseen.

 

Miksi GSK?

GSK (GlaxoSmithKline) on tiedelähtöinen, globaali terveydenhuoltoalan yritys. Tutkimme ja valmistamme innovatiivisia lääkkeitä, rokotteita ja itsehoitovalmisteita, joiden avulla autamme ihmisiä elämään terveempinä pidempään. Maailmanlaajuisesti meitä on noin 100 000 ja toimimme 115 eri maassa. Suomessa meitä on noin 130 ja toimistomme sijaitsee Espoon Isossa Omenassa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa kansainvälisessä työyhteisössämme, jossa pääset vaikuttamaan terveydenhuollon kehittämiseen laajasti. Työsuhde on vakituinen.