(Poistunut julkaisusta)

Schüco -Toimistohenkilö/tilaustenkäsittelijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020


SCHÜCO Finland Oy kuuluu osana saksalaiseen SCHÜCO International KG konserniin. Schüco on euroopan johtava alumiini-rakennusjärjestelmien toimittaja ovi-, ikkuna-, lasijulkisivu- ja valokattorakenteille. Schücon pääkonttori sijaitsee Saksassa Bielefeldissä. Suomen toiminnoista vastaa Schüco Finland Oy, jonka toimipaikat sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Suomessa työntekijöitä on alle 10 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

Toimistohenkilöä/tilaustenkäsittelijää

Nautit työskentelystä ja kommunikoinnista kansainvälisessä ympäristössä ja olet mielelläsi yhteydessä saksalaisiin kollegoihisi. Pidät rutiininomaisista työtehtävistä ja haluat myös kehittää niitä entistä toimivammiksi. Sinulla on näkemystä ja kokemusta toimiston hoitamisesta ja toimit tiimisi tukena hymyssä suin.
Omaat myös hyvät organisointitaidot ja itsenäisen työotteen.

ODOTAMME SINULTA:

- organisointikykyä
- itsenäistä työotetta
- kykyä viestiä selkeästi
- SAP -käyttökokemusta tai kokemusta muusta ERP-järjestelmästä
- MS Officen käyttökokemusta (erityisesti Excel)
- halua palvella sidosryhmiä
- työkokemusta
- riittävää kielitaitoa tehtävän suorittamiseen

MERKITTÄVÄÄ ETUA TYÖSSÄ:

- saksan kielen taito (väh. kohtalainen)
- englannin kielen taito (väh. kohtalainen)
- aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä

TARJOAMME:
- vakituisen työpaikan
- mukavan ja rennon tiimin ja työilmapiirin
- vakavaraisen 70-vuotiaan perheyrityksen taustatuen
- lounasedun

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoiveella varustettu hakemuksesi sekä ansioluettelosi hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Esko Saurio p. 040 647 2205 / esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.