(Poistunut julkaisusta)

Schenker-fillaristi, Kesätyö
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö - on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 68 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut. Yrityksemme tavoittelee jatkuvaa kasvua sekä jokapäiväisessä liiketoiminnassa että henkilöstön ammatillisessa kehittymisessä.

Kansainvälisenä logistiikka-alan toimijana tarjoamme monipuolisia kesätöitä liiketoimintamme eri osa-alueilta. Etsimme nyt Schenker-fillaristia jakamaan paketteja Helsingin ydinkeskustaan sähköavusteisella polkupyörällä. Kesätyö sijoittuu touko-elokuulle, mutta kesto on erikseen sovittavissa. Työ on päivätyötä.

Toimit tehtävässä brändilähettiläänä, joten nautit vuorovaikutustilanteista ja olet ulospäinsuuntautunut. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, positiivinen asenne työntekoon ja tunnet logistiikka-alaa entuudestaan. Pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen kesätyön kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Voit tutustua DB Schenkerin kesätöihin ja Schenker-fillaristin kokemuksiin tästä linkistä: https://dreambroker.com/channel/fapvtrxh/1xnu8guf?lang=fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Tuominen, Head of Codi, Branch Helsinki, puh. 0105202484 ti 5.3. klo 10-14.

Jätä meille sähköinen hakemus viimeistään 17.3. ja kerro siinä, miksi juuri sinä sopisit Schenker-fillaristiksi ja millä aikavälillä olisit valmis työskentelemään.