(Poistunut julkaisusta)

SCCM -asiantuntija (Helsinki, Jyväskylä, Tampere tai Turku)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Onko intohimonasi työasema- ja mobiililaiteympäristöjen ylläpito ja kehitys, joiden parissa olet jo ansainnut kannuksiasi? Saatko isoimmat kicksisi, kun pääset suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaalle uutta työasemaympäristöä? Haastatko mielelläsi itsesi ja kollegasi ratkaisemaan yhdessä ne hankalimmatkin ongelmat? Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn sekä sinulta löytyy kykyä ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja tuottaa teknisiä suunnitelmia ja dokumentaatioita.

Mikäli tunnistit itsesi, niin silloin meillä on System specialistin paikka avoinna kenties juuri sinulle!

Haemme siis Elisa Appelsiinille kokeneita asiantuntijoita lisävahvistukseksi tiimiimme, joka vastaa nykyisten ja tulevien asiakkaiden työasema- ja mobiililaiteympäristöjen ylläpidosta, kehityksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimejämme työskentelee ympäri Suomea, esimerkiksi Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Voit siis valita mieleisesi paikkakunnan.

Meillä ei työskennellä kapeissa siiloissa, vaan pääset hoitamaan itsenäisesti asiat omien osaamisten puitteissa. Jos itselläsi meinaa mennä sormi suuhun, niin silloin tiimin tuki on lähellä! Kannustamme myös kehittämään omaa osaamistasi sekä syventämään jo hankittuja taitoja aina sertifiointeihin saakka.

System Specialistin - SCCM roolissa toimit 2. ja 3. asteen teknisessä tuessa, jossa ylläpidät ja kehität asiakasympäristöjä sekä pääset osallistumaan teknisenä asiantuntijana erilaisiin asiakasprojekteihin. Etsimme siis jo muutaman vuoden vastaavista tehtävistä kokemusta kerryttäneitä osaajia tuomaan uutta näkemystä ja kokemusta tiimiimme.

Kaipaamme erityisesti syvällistä osaamista vähintään yhdestä tai mieluummin useammasta osa-alueesta. Sertifioinnit kyseisellä osa-alueella ovat ehdottamasti plussaa:

  • Microsoft System Center Configuration Manager
  • Microsoft Enterprise Mobility + Security
  • Windows 7/8/10
  • Microsoft App-V
  • Windows infrastructures (AD, GPO)

Ilahdumme mikäli sinulla on lisäksi osaamista seuraavista teknologioista:

  • Microsoft Azure ja Office 365
  • Citrix XenApp/XenDesktop/XenMobile
  • Jamf Pro
  • OS X
  • Sovelluspaketointiosaaminen

Elisalla pääset työskentelemään inspiroivassa ja joustavassa työympäristössä loistavien työkavereiden kanssa, nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista ja kehittymään vielä paremmaksi huippuasiantuntijaksi! Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Voit tutustua linkin takaa meihin #elisalaisiin ja lukea lisää Elisasta. Myös somessa voit seurata arkeamme #elisalainen.

Mikäli kaipaat lisätietoja ole yhteydessä Samiin (sami.kumpulainen@elisa.fi, 04577312427) tai Janiin (jani.kaila@elisa.fi, 0449702053)

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kerrothan itsestäsi meille mahdollisimman pikaisesti, niin pääsemme keskustelemaan kanssasi enemmän.