(Poistunut julkaisusta)

Savunpoistoasentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

L&T:n Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 250 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Haemme nyt vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

SAVUNPOISTOASENTAJAA

työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelevat liikekiinteistöistä vaativiin tuotantolaitoksiin. Työssä tulet olemaan tekemisissä savunpoistojärjestelmien ja myös muiden paloturvallisuusjärjestelmien tarkastusten, huoltojen ja asennusten kanssa. Näiden lisäksi osallistut tarvittaessa paloturvallisuusjärjestelmien ylläpitotehtäviin.

Haemme tehtävään tyyppiä, joka on palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja pystyy aikatauluttamaan ja suunnittelemaan omaa työtään sekä liikkuu mielellään eri kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työtä tehdään nopeatempoisessa ympäristössä, joten ratkaiset ongelman kuin ongelman vaivatta. Osaamisen osalta kokemusta on hyvä olla vastaavista tehtävistä sekä ajokortti, jotta pääset liikkumaan.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! 

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Suurena yrityksenä meillä on n. 400 erilaista tehtävänimikettä ja monipuolisia urapolkuja - halutessasi sinulla on mahdollisuus kehittyä vaativampiin tehtäviin.

Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä ma-pe klo 8-16 yksikönpäällikkö Ilari Grönholm p. 050 385 0642.