(Poistunut julkaisusta)

Saunottaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Tarjoamme näköalapaikan ikääntyneiden asumiseen moderneissa tiloissa. Saga tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa! Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi ja Raumalla yksi. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Lisäksi talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa.

Haemme Saga Käpylinnaan Oulunkylään hoitajaa sauna-avuksi osa-aikaiseentyöhön. Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen saunassa lähihoitajan työparina. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on eduksi. Työ on osa-aikainen (noin kaksi päivää viikossa) ja alkaa 6.11.2018.

Saga Palvelutalo Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käpylinnassa on korkeatasoisia asuntoja senioreille. Talossa on 85 huoneistoa sekä 24-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tuula Korhonen p. 040 671 9813 tai tuula.korhonen@sagacare.fi.

Hakuaika päättyy 15.10.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme Savuton Työpaikka.