(Poistunut julkaisusta)

Saunasisustuksien asentaja! (Harvia Sauna/Velha Oy)
Harvia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Harvia Oy
Harvia on maailman johtava sauna- ja spa-alan toimija. Tapani Harvian vuonna 1950 perustamasta kiuasvalmistajasta on sukupolvien saatossa kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi, jonka teknologisesti edistyksellisiä tuotteita viedään jo yli 80 maahan.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Velha Oy:lle motivoitunutta asentajaa pääkaupunkiseudulle!
Velha Oy on Harvian omistuksessa oleva saunasisustus yritys.

Työtehtävänä on saunasisustuksien asennusprojektit pääkaupunkiseudulla. Asennukset sijoittuvat pitkälti kerrostalokohteisiin ja töitä tehdään muutaman asentajan tiimeissä. Työssä mm. koolataan, paneloidaan, asennetaan lauteita sekä lasiovia. Työssä pärjääminen edellyttää kädentaitoja sekä aikaansaava työotetta. Hakemamme henkilö pyrkii työssään aina parhaaseen työnjälkeen ja on aidosti kiinnostunut saunasisustuksien asennuksesta. Jos työkalut pysyvät kädessä, omaat kovan työmotivaation ja jos vielä omaat tiimihenkisen lähestymisen työntekoon, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta esimerkiksi kalusteasentajan, keittiökalusteasentajan, puusepän tai timpurin töistä. Soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen. Tämän jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Töitä tehdään eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Ajoittain voi projekteja olla myös muualla Etelä-Suomessa. Kokoaikainen päivätyö. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Saunasisustuksien asentaja! (Harvia Sauna/Velha Oy)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkena 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari numerosta 0403075111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.05.2018 mennessä.