(Poistunut julkaisusta)

Saumaaja, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme saumaajaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.


Asiakasyrityksemme on erikoistunut betonielementtien pystysaumaustyöhön, ontelosaumauksiin sekä raudoitus – ja muotitustöihin.


Etsimällämme työntekijällä on jo jonkin verran kokemusta rakennusalalta ja ennen kaikkea halua ja asennetta oppia tähän työtehtävään. Ei siis tarvitse olla valmista osaamista itse saumaustyöhön; siihen saa koulutuksen. Työ on suht kovaa fyysistä työtä, joten asenteen työtä kohtaan pitäisi olla kunnossa.

Työtä tehdään kolmen hengen tiimeissä, joista yksi saumaa, toinen liippaa eli loppuviimeistelee ja kolmas hoitaa pumppua eli pitää huolen, että itse saumausmassa on kuten pitää. Tiimityö on tärkeässä asemassa ja tästä syystä tulisi olla hyvin muiden kanssa toimeentuleva henkilö ja yhteen hiileen puhaltava. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.


Työsuhde tulee olemaan alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. 

Palkkaus menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan ja aiempi osaaminen sekä ammattitaito otetaan huomioon. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä, heidi.yrja@nordic.fi.


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.