(Poistunut julkaisusta)

Satumainen tuottaja ja innovatiivinen ideanikkari Muumimaailmaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Onko sinulla Muumipeikon kaltaista innostusta elämään? Ripaus Pikku Myyn aktiivisuutta? Muumimamman lempeyttä pitää huolta suurestakin joukosta? Nuuskamuikkusen viisautta? Etsimme nyt Muumimaailman tuotantoon tehokasta organisaattoria luomaan uutta ja tuottamaan ohjelmallista sisältöä.

Muumimaailma on oodi sadulle ja tribuutti Tove Janssonin mielikuvitukselle. Lastenkulttuurin klassikko toimii Naantalissa, siellä missä Saaristomeri ja vanha puutalokaupunki kohtaavat.

Haemme Muumimaailmaan uuteen tehtävään luovaa ja idearikasta henkilöä, joka osaa pukea ideat kuviksi ja sanoiksi. Tuottaja ja ideanikkari tulee vastaamaan teatteritoiminnan tuotannoista ja vetämään Muumimaailman sekä sen tapahtumien ja ohjelmallisten sisältöjen suunnittelutiimiä.

Nyt kysyt, sovinko minä tuottajaguruksi Muumimaailmaan?

Voit olla taustaltasi vaikkapa luova insinööri tai tapahtumatuottaja, mutta ennen kaikkea toivomme löytävämme itseohjautuvan, idearikkaan ja innovatiivisen osaajan. Sellaisen, jolla pysyvät langat ja ihmiset hyppysissä, jolla on kyvykkyyttä visualisoida ideoita ja konsepteja sekä mahdollisesti kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, matkailusta ja palvelumuotoilusta. Ymmärrät myynnin ja markkinoinnin tarpeet sekä taloudenpidon merkityksen. Osaat siirtää luovan ideasi suunnitelmaksi, joka sisältää niin materiaalivalinnat kuin toteutustavat. Välillä kuljet kumisaappaat jalassa, toisinaan ykköset päällä, viet läpi projekteja myös ulkomailla ja toimit eri sidosryhmien kanssa. Tyypillinen tuottajan työpäivä pitää sisällään suunnittelua, organisointia, johtamista, aikataulutusta, budjetointia ja monen asian yhtäaikaista hoitamista välillä myös englanniksi. Myös Muumimaailmassa pelataan tietotekniikan kanssa, joten toivomme, ettei sinun tarvitse painaa paniikkinappulaa excelin tai suunnitteluohjelman edessä. Työllistyessäsi tehtävään Muumimaailmasta tulee sinun aarteesi. Toivomme sinun ymmärtävän lapsia ja sitä, miten he katsovat maailmaa ja mistä he innostuvat.

Millainen työpaikka on Muumimaailma?

Muumimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työympäristön ja taatusti erilaiset työpäivät. Käytössäsi on hyvät työvälineet, liukuva työaika ja osaava tiimi. Pääset vaikuttamaan jokaiseen päivään Muumimaailmassa, tukemaan sekä kehittämään tulevaisuuden teemapuistoa ja tekemään Muumimaailmasta entistäkin mielettömämmän! Mikäli kaiken kukkuraksi jaat muumien tavan elää sopusoinnussa luonnon ja kaikkien muiden kanssa sekä pidät ystävyyttä suurena elämänarvona, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Laita meille hakemusta viimeistään 13.8.2018 ja kerro itsestäsi!

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Muumimaailma Oy:n toimitusjohtajaan Tomi Lohikoskeen, puh. 040 590 0712, ma 6.8. klo 9-11 sekä to 9.8. klo 13-16 välisenä aikana.

Baronalla mahdollisiin kysymyksiisi vastaavat Leena Ylinen, puh. 040 579 4579, tavoitettavissa ma 6.8. klo 14-15.30 ja pe 10.8. klo 9-10.30 välisenä aikana sekä Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435, to 26.7. klo 9-11 välisenä aikana.

Psst. Jos jäit vielä pohtimaan, käyhän inspiroitumassa täällä: https://www.muumimaailma.fi