(Poistunut julkaisusta)

Satisfyer Pro 2 - Tuotetestaaja
Kaalimato.com

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Satisfyer tuotetestaajia, 5 kpl / Kaalimato.com

Kaalimato.com etsii testaajia Satisfyer Pro 2 Next Generation -tuotteelle. Avoimia työpaikkoja on vähintään 5 kpl mutta enemmänkin palkataan mikäli hakemukset ovat laadukkaita. Emme kuitenkaan palkkaa tähän valtavan haastavaan ja erityisosaamista vaativaan tehtävään enempää kuin 100 ihmistä. Eläimiä emme palkkaa ollenkaan, pois lukien kuumat kissat ja puumat.

Tehtävät:
Tuotetestaajan tehtävänä on selvittää erilaisia menetelmiä hyväkseen käyttäen tuotteen kaikki ominaisuudet. Ja nyt emme siis puhu teknisistä emmekä muista insinöörijutuista, jotka ovat tylsää jargoniaa! Me puhumme nyt siitä, että mitä ja miten nopeasti, miten ihanasti, kuinka monta kertaa, kuinka ihanaa, kuinka tajunnan räjäyttävää jne. Siitä me puhumme. Tehtävä on siis hyvin käytännönläheinen ja se antaa paljon, sekä tarjoaa mahdollisuuden tulla…siis ihan vaan tulla, paremmaksi ihmiseksi.

Työpaikan sijainti:

Työpiste sijaitsee siellä missä sinäkin. Pääsääntöisesti testaukset tehdään kotioloissa, mutta on täysin sallittua tehdä testausta myös kodin ulkopuolella kuten bussissa, metrossa ja junassa. Lentokoneessa nousun ja laskun aikana tehtävän suorittaminen on kiellettyä. Mutta jos tuotetta kuitenkin päätyy testaamaan lentokoneessa, niin luonnollisesti sillä pääsee kymppikerhoon, parhaimmat jopa yksitoistakerhoon.

Odotamme sinulta:
Kokemus vastaavista tuotteista lasketaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Olet innokas tarttumaan Satisfyeriin ja valmis kokemaan uusia tuntemuksia. Oletamme hakijoiden olevan naishenkilöitä, mutta tasa-arvon ajan hengessä emme syrji miehiäkään, eiku syrjitään me. Seksuaalielämäsi voi olla hyvinkin vilkasta tai sitä ei ole ollut ollenkaan, tämä jälkimmäinen lasketaan ehdottomasti eduksesi. Odotamme Sinulta kykyä kirjoittaa rehellinen arvostelu tuotteesta tavalla joka ei ole tavanomainen, Sinä itse saat päättää tyylilajin. Pidätämme oikeuden julkaista parhaat arvostelut nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Arvostelu on toimitettava meille kahden viikon kuluessa tuotteen vastaanottamisesta mutta emme säikähdä sitäkään, vaikka Sinulta tulisi nopeamminkin, se arvostelu siis.

Tarjoamme sinulle:
Palkaksi tarjoamme Sinulle välineet testausta varten eli saat postitse Satisfyer Pro 2 Next Generationin ja Kaalimato liukuvoiteen ilman kuluja.

Hae nyt!
Vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@kaalimato.com viimeistään 20.3.2019. Valituille testaajille ilmoitamme asiasta maaliskuun loppuun mennessä.