(Poistunut julkaisusta)

Säteisporakoneenkäyttäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Kokemäelle työntekijää säteisporakoneelle.

Työn sisältö:
Työnkuva säteisporakoneenkäyttäjällä on mm. kappaleiden kiinnitys ja reikien poraaminen isoihin osiin. Työhön pääsee sisälle hyvällä perehdytyksellä, mutta aiempi koneistustausta tai kokemus säteisporakoneen käytöstä on välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Valittu henkilö osaa lukea piirustuksia, joiden perusteella valitaan pyörimisnopeus, syöttö ja oikeankokoiset kierteet. Hakijalta toivomme lisäksi kunnollista työmoraalia, huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää työjälkeä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä ja osaavassa työporukassa.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti tai ota meihin yhteyttä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: 
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650