(Poistunut julkaisusta)

Säteilyvalvoja
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme Olkiluotoon
SÄTEILYVALVOJAA

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt säteilyvalvojaa säteilysuojelutiimiimme.

Tehtävänäsi on säteilyturvallisuudesta huolehtiminen, voimalaitoksen ja laitosympäristön säteilytilanteen seuranta ja dokumentointi, säteilytöiden valvonta ml. säteilysuojausten ja suojavarustetarpeiden määrittäminen sekä työntekijöiden opastus.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on tehtävään soveltuvaa teknisen alan keskiasteen tutkinto tai alempi korkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus. Voimalaitosympäristön ja säteilysuojelualan kokemus katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat säteilysuojelupäällikkö Janne Vahero, puh. (02) 8381 2770 ja säteilysuojeluinsinööri Kari Laukkanen, p. (02) 8381 5156.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!