Säteilyturvallisuusinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

SÄTEILYTURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt säteilyturvallisuusinsinööriä ydinlaitosyksiköiden säteilyturvallisuuden suunnittelun asiantuntijatehtäviin.


Osallistut ydinlaitosten säteilyturvallisuutta koskevien asioiden suunnitteluun ja huomioonottamiseen sekä tarvittavien analyysien laatimiseen. Toimit säteilyturvallisuuden asiantuntijana laitosten käytön, kunnossapidon ja teknisen suunnittelun tukena.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi eri tekniikan alojen suomalaiset ja kansainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, fyysikon tai kemistin tutkinto tai vastaava säteilyfysiikan perustiedot antava koulutus ja kokemusta säteilyturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä. Olet kiinnostunut uusien menetelmien kehittämisestä ja kehität asiantuntemustasi oma-aloitteisesti. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme lisäksi kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti, positiivista asennetta ja huolellisuutta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ulla-Maija Piiparinen, puh. 040 542 6227


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312941
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ulla-Maija Piiparinen (ulla-maija.piiparinen (a) tvo.fi)
  • Sijainti: Eurajoki