Säteilysuojeluinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haemme Olkiluotoon

Säteilysuojeluinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt säteilysuojeluinsinööriä monipuolisiin säteilysuojelun tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa ydinvoimalaitoksen valmiusorganisaation koulutustarpeen arviointi, koulutusten järjestäminen ja kehittäminen sekä säteilysuojelun toimenpiteiden kehittäminen valmiustilanteissa.

Lisäksi osallistut säteilysuojelun edustajana erilaisten projektien suunnitteluun ja toimit säteilysuojelun mittalaite- ja varustevastaavana insinöörinä. Osallistut myös aktiivisesti säteilysuojelun menettelyiden kehittämiseen. Muut tehtävä- ja vastuualueet muovautuvat henkilön osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (DI tai muu soveltuva tekninen koulutus) ja hyvä suomen ja englannin kielen taito. Olet oma-aloitteinen, tartut toimeen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työkokemus säteilysuojelun parissa katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa säteilysuojelupäällikkö Janne Vahero, puh. 02 8381 2770 tai 050 313 3117.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 16.8.2020 osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374682
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Vahero
  • Puhelin: 02 8381 2770
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta