(Poistunut julkaisusta)

Säteilysuojeluinsinööri / säteilyturvallisuusuunnittelija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Työnkuvasi

Haemme säteilysuojeluinsinööriä/säteilyturvallisuussuunnittelijaa Loviisan voimalaitoksen säteilyturvallisuusryhmään.

Työnkuvasi muodostuu monipuolisista säteilysuojelusuunnittelu-, säteilylaskenta-, raportointi- ja mallinnustehtävistä sisältäen asiakirjojen laadintaa sekä käytännön säteilymittauksia. Oma osaamisesi ja työkokemuksesi vaikuttavat merkittävästi työn sisältöön.

Tehtävään sisältyy matkustamista ja mahdollisesti pidempiaikaisia komennuksia kotimaassa ja ulkomailla. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa työympäristössä. Ryhmän jäsenenä sinulla on mahdollisuus sekä syventää osaamistasi säteilyturvallisuuden alueella että kehittyä laaja-alaiseksi ydinvoima-alan asiantuntijaksi. 

 

Odotamme sinulta

Ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, kuten ydinenergiatekniikka, radiokemia, fysiikka tai teknillinen fysiikka.

Työkokemus ydinvoima-alalta, radiokemian alalta, tai säteilysuojelusuunnittelutehtävistä katsotaan eduksi.

Lisäksi odotamme hyvää yhteistyökykyä ja itsenäistä työskentelytapaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin, venäjän ja/tai saksan kielitaito katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi 15.6.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kontio, +358 10 455 3914, timo.kontio@fortum.com tai Miska Hirvelä, +358 10 455 3927, miska.hirvela@fortum.com

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä terveystarkastusta säteilytyöluokkaan A sisältäen huumausainetestauksen.