(Poistunut julkaisusta)

Satamarakenteiden suunnittelija ja projektipäällikkö
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme

SATAMARAKENTEIDEN SUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Onko sinulla kokemusta teräs- tai betonirakenteiden suunnittelusta? - Etsimme rakennesuunnittelijaa tiimimme vahvistukseksi Turkuun tai Helsinkiin. Pääset mukaan monipuolisiin satama- ja erikoisrakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijatoimeksiantoihin, joissa tehtävät räätälöidään kokemuksesi mukaan.

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Norvikin sataman laiturisuunnittelu, Naantalin sataman laiturimuutokset, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Lappeenranta rakentamissuunnittelu ja Turun ratapihan ratasuunnittelu. Merkittävimpiä viimeaikaisia projekteja ovat Tukholman, Maarianhaminan ja Kappelskärin satamien uudisrakennus-, muutos- ja korjaustöiden suunnittelutehtävät. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva nuorempi osaaja tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävänkuva luodaan yhdessä ja siihen kuuluvat osaamisesi ja halujesi mukaan suunnittelu-, asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävät. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan! Toimitilamme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, ja etätyöskentelyn tekeminen on myös mahdollista.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekniikan koulutus, ins. AMK tai DI. Olet toiminut teräs- tai betonirakenteiden suunnittelun parissa. Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua todelliseksi satamarakenteiden osaajaksi. Työnteko itsessään edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja avointa mieltä oppia uutta. Koulutukseltasi olet joko DI tai insinööri (AMK), tai olet hankkinut vastaavan osaamisen käytännön työssä. CAD-suunnittelu ja eurokoodit ovat sinulle tuttuja. Työkalupakkiisi kuuluu myös laskentaohjelmat, mallintaminen, suunnittelijapätevyydet, asiakaslähtöinen toimintatapa sekä verkostoitumistaidot.

Katsomme eduksi FISE-pätevyydet, kokemuksen laskentaohjelmista sekä AutoCAD- suunnittelusta. Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista niin kotimaassa kuin muissa Pohjoismaissa.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri, puh. 040 862 1373, janne.wuorenjuuri(a)nrcgroup.fi. Puhelimitse tavoitat parhaiten arkisin klo 14 jälkeen. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Turku