(Poistunut julkaisusta)

Satamapäällikkö
Neste

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.
 
Etsimme Tuotannon Satamat ja Terminaalit -organisaatioon Porvoon satamaan
 
Satamapäällikköä
 
 
Ydinosaaminen ja tehtävät
 
Satamapäällikön vastuualue on Porvoon satamalogistiikka (Satama ja Purkausterminaali). Vastuullasi on turvallinen ja asiakaslähtöinen alueen kokonaisvaltainen johtaminen Tuotanto-organisaation tavoitteiden mukaisesti. Satamapäällikkönä kuulut Satamat ja Terminaalit -johtoryhmään ja raportoit Satamat ja Terminaalit -organisaation johtajalle. Toimit aktiivisesti yhteistyössä muiden Nesteen terminaalien kanssa.
 
Nesteen Porvoon satama on volyymiltaan Suomen suurin satama (24 milj. tonnia 2019) ja vastuualueella olevan organisaation koko on noin 100 henkeä.

Menestyksen avaimet tehtävään
 
Satamapäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa turvallisuusosaamista, erinomaisia esimies- ja johtamistaitoja sekä kykyä kehittää asioita. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet tekemään laaja-alaista yhteistyötä tuotannon, omaisuudenhallinnan ja logistiikan eri toimintojen kanssa.
 
Työtaustasi voi olla esim. satama- ja terminaalitoiminnoista tai tuotannon alalta. Edellytämme teknistä osaamista sekä hyviä viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävässä korostuu myös kyky solmia yhteistyöverkostoja Nesteen ulkopuolella olevien sidosryhmien kanssa.
 
Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa merenkulun tai tekniikan alalta tai vastaavia näyttöjä työelämässä.  Edellytämme myös näkemystä ja kokemusta kemian ja/tai prosessiteollisuudesta sekä näihin liittyvistä riskeistä ja turvallisuuskäytännöistä.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen sekä haastavan työn, jossa pääset tekemään yhteistyötä monien eri osapuolten kanssa. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.
 
Tarjoamme myös kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin.
 
Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min. ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Hakuaika päättyy 7.2.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.