(Poistunut julkaisusta)

Satamamestari
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Porvoon jalostamon satama on käsiteltyjen tonnien osalta Suomen suurin satama. Satamaan kuuluu toiminnallisesti myös rautateitse tulevan raaka-aineen vastaanottoon tarkoitettu purkausterminaali. Sataman kautta tulee pääosa Kilpilahden teollisuuden tarvitsemista raaka-aineista ja sen kautta viedään pääosa alueella valmistetuista tuotteista.

Etsimme

Satamamestaria

Porvoon satamaan vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Tehtävässä tulet toimimaan esimiehenä noin 15 osaavan satamaoperaattorin tiimille. Huolehdit oman vastuualueesi turvallisesta ja tehokkaasta operoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä vuorosi operaattoreiden, liikennesuunnittelijan, laivaluotsien  ja laivausoperaattorin kanssa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja turvallisuusorientoitunutta asennetta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Osaat käyttää tietojärjestelmiä monipuolisesti.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa merenkulun, logistiikan, kemian tai prosessitekniikan alalta. Satamatoiminnoista, laivoilta tai terminaaleista sekä esimiestyöstä hankittu työkokemus luetaan eduksi.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen sekä haastavan työn, jossa pääset tekemään yhteistyötä monien eri osapuolten kanssa. Tarjoamme myös kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. 

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min. ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 15.10.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja saatekirje.

Pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.