(Poistunut julkaisusta)

Satamakoordinaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka investoi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien tapojen tekemiseen? Ja samalla on kiinnostunut kehittämään henkilöstön osaamista? Näin me toimimme Nesteellä. Rohkaisemme työntekijöitämme etsimään uusia innovaatioita ja kehittämään niin itseä kuin tuotteita ja palvelujamme. Kaikki tämä on auttanut meitä olemaan edelläkävijöitä!

Etsimme Porvoo satamaan

Satamakoordinaattoria

vakituiseen työsuhteeseen.

Porvoon jalostamon satama on Suomen suurin satama käsiteltyjen tonnien osalta. Satamaan kuuluu toiminnallisesti myös rautateitse tulevan raaka-aineen vastaanottoon tarkoitettu purkausterminaali sekä säiliöalue. Sataman kautta kulkee pääosa Kilpilahden teollisuuden tarvitsemista raaka-aineista ja sen kautta lähtee myös pääosa alueella valmistetuista tuotteista.

Ydinosaaminen ja tehtävät

Satamakoordinaattorin monipuoliseen tehtävään sisältyy mm. päivittäisen satama- ja rautatieliikenteen suunnittelua sekä operoivan henkilöstön tukemista ja kouluttamista päivittäisissä tehtävissä sekä uuden oppimisessa. Lisäksi osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun. Työhön kuuluu myös paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa vähintään AMK tasoista koulutusta. Sinulla on hyvät IT taidot ja arvostamme käyttökokemusta ERP-järjestelmistä. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Olet ratkaisukeskeinen ja toimit luontevasti myös kouluttajan roolissa. Pidät mielelläsi yhteyttä eri tahoihin ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kantaen samalla vastuun omasta työstäsi ja arvostat  kansainvälistä työympäristöä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä logistiikan moniosaajaksi.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8:00-16:00 välillä Terminaalipäällikkö Ville Sipilä, puh. 050 458 7363.

Hakuaika päättyy 19.08.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.