(Poistunut julkaisusta)

Säsongarbetare
Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Kyrkslätt kyrkliga samfällighet söker säsongarbetare till gravgårdar till visstidsanställning. Säsongarbetare sköter gravgårdar, parkområden och gravar med gravvårdsavtal. Arbetsenheterna är i Kyrkslätts centrum och i Haapajärvi. Arbetet består av skötsel- och underhållsarbete, bl.a. ogräsrensning, bevattning, krattande, plantering och gräsklippning.

Vi förutsätter att den sökande har minst behjälpliga kunskaper i finska och svenska språken. Som merit räknas utbildning och/eller arbetserfarenhet på branschen och kunskaper att använda småmaskiner. Vi väntar att den sökande har en pigg och positiv attityd, är flitig och noggrann samt är kapabel att utföra fysiskt utearbete oberoende om det regnar eller om solen gassar.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i frisk uteluft samt uppgifter enligt årstiden. Längden av arbetsförhållanden kan vara 1-8 månader. Lönen och villkoren för arbetsförhållanden bestäms enligt Kyrkans kollektivavtal. I arbetsförhållandet finns prövotid.

Lämna din ansökan i KirkkoHR-systemet senast 29.2.2020. Berätta i din ansökan i vilken arbetsenhet du önskar dig arbeta. Intervjuerna hålls veckorna 10 och 11. De valda informeras vecka 12.

Tilläggsinformation ger församlingsträdgårdsmästare Kustaa Niini, tfn 0500875989 eller kustaa.niini@evl.fi.