(Poistunut julkaisusta)

SAS Developer, asiakaskannattavuuslaskenta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Vaikka monet asiat ovat viime aikoina muuttuneet, ainakin yksi asia on ja pysyy: meillä OP:lla tieto on päätöksenteon ja liiketoimintamme ytimessä. Tietopääomamme jalostus on toiminnassamme keskeistä nyt ja tulevaisuudessa.  OP:lla tietolähteitä on paljon ja tietokantoja käytetään laajasti eri yksiköiden liiketoiminnan tukena. Siksi näiden järjestelmien jatkuva kehittäminen ja toiminnan varmistaminen teknisestä näkökulmasta on kriittisessä roolissa päivittäisessä tekemisessämme.  

Etsimme nyt Kehittäminen ja teknologiat -organisaation Raportoinnin osaamiskeskukseen SAS Developeria kehittämään Osuuspankkien asiakaskatelaskennan raportointia entistä sujuvammaksi. 

SAS Developer, asiakaskateraportointi 

Tehtävästä

Pääasiallinen tehtäväsi on asiakaskatelaskennan kehittäminen SAS-työkaluilla. Toimit OP:n BI-raportointiympäristössä vastaten kateraportoinnista aina määrittelystä toteutukseen. Kymmenen hengen ketterässä tiimissäsi työskentelee ohjelmistokehittäjiä ja Solution Analysteja sekä teknisellä että Business Control -osaamisella. Yhteisenä tavoitteenamme on muuttaa raportointia yksinkertaisemmaksi, sujuvammaksi ja nopeammaksi. Huolehdit osaltasi, että järjestelmäkokonaisuus on tuotantokelpoinen, kustannustehokas ja laadukas.

Tehtävässäsi vastaat myös tuotannon poikkeustilanteiden selvittämisestä ja tarvittaessa yhteydenpidosta ulkoisiin käyttö- ja sovelluspalvelujen tarjoajiin.

Toivomme sinulta

Asiakaskateraportointi koostuu useasta SAS-pohjaisesta järjestelmästä, joten olisi tärkeää, että sinulla on kokemusta joistain SAS:in osa-alueista, esim. SAS CPM, SAS PM, SAS EG, SAS DI Studio tai Base SAS. ETL-osaaminen ja kokemus BI-raportoinnin teknologioista/työvälineistä tukee sinua tehtävässä menestymisessä.

Vaikka tehtävä on tekninen, ja edellyttää kokemusta raportointiin liittyvästä sovelluskehittämisestä, tapahtuu varsinainen työ kuitenkin vahvasti liiketoiminnan kyljessä. Sinun ei tarvitse välttämättä olla taustaltasi koodari, vaan voit olla hyödyntänyt SAS:ia yhtä lailla esim. analyytikkona tai business controllerina. 

Työpersoonaasi kuvaa analyyttisyys, ratkaisukeskeisyys, vastuunotto sekä kyky viedä asioita itsenäisesti eteenpäin. Olet halukas kehittämään jatkuvasti osaamistasi ja haluat ymmärtää syvällisemmin myös liiketoiminnallista sisältöä sovelluskehittämisen ohessa. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja erilaisia näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. 

Sinulla on soveltuva AMK- tai korkeakoulututkinto esim. tietojenkäsittelytieteestä tai matematiikasta. Työasioissa kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. 

Tarjoamme sinulle 

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT -taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut sekä sisäiset kyvykkyydet pääosin itsenäisesti. Siksi meidän talostamme löytyy tuhansia alan osaajia. Koko OP Ryhmässä työskentelee 12 000 henkilöä, joten eri alojen osaamista löytyy todella laajasti. Juuri osaavat ja kannustavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi. Arjessa arvostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, joka tuo joustavuutta ja jaksamista päivittäiseen elämäämme. 

Tyypillisten liikunta- ja lounasetujen lisäksi meiltä löytyy henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuus sekä täysajan tapaturmavakuutus. Isona talona meillä on myös hyvät mahdollisuudet ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä OP Software Academy, jossa sinulla on mahdollisuus kouluttautua työajallasi.

Voit lukea meistä lisää täältä 

Lisätiedot ja hakuohjeet 
 
Hae tehtävään viimeistään pe 30.10.2020 lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tarja Konttinen, p. 050 302 1112. Tarja on tavoitettavissa puhelimitse 21.10. klo 10-11 ja 26.10. klo 9-11 tai sähköpostitse tarja.konttinen(at)op.fi
 
OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.