(Poistunut julkaisusta)

Särmäystaitoinen hitsaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme nyt metallialalla pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme

SÄRMÄYSTAITOISTA HITSAAJAA

Etsimämme henkilö on monipuolisen taustan omaava ripeäotteinen ja innostunut hitsaaja. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu erityisesti MIG- ja MAG-hitsaus (musta rauta/rosteri/alumiini), TIG-hitsausosaaminen katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta myös särmäysosaamista ja manuaalikoneistuskokemusta (jyrsin/sorvi). Hitsausluokkia ei tarvitse olla voimassa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen työnkuvan metallialalla, jossa on tekemisen meininkiä. Tarjolla on siis mielenkiintoinen tehtävä, kilpailukykyiset edut sekä mukava työilmapiiri. Työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ylöjärvellä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Särmäystaitoinen hitsaaja. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.f tai +358 40 455 2130. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.