(Poistunut julkaisusta)

Särmäyspuristimen käyttäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Oletko kokenut särmääjä ja sinulla on hallussasi särmäyspuristimien ohjelmointi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme ammattitaitoista SÄRMÄYSPURISTIMEN KÄYTTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä metalliteollisuuteen. Toivomme, että sinulla on alan kokemusta ja osaat ohjelmoida särmäyspuristimia. Lisäksi sinun tulisi osata tehdä erilaisia asetuksia laitteisiin. Eduksi luemme metallialan koulutuksen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn lisäksi monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin.

Tiesitkö, että meillä on tarjolla hyvää työtä? - www.hyvää-työtä.fi

Löydät meidät myös Instragramista ja Facebookista - @personalhusetvaasa


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi