(Poistunut julkaisusta)

Särmääjiä Hyrlesille
Hyrles Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Hyrles Oy
Hyrles Oy:llä on 30 vuoden kokemus erilaisten ohutlevyosien ja vaativienkin kokoonpanojen valmistuksesta. Kokemus, vahva osaaminen, kehittyneet tuotantomenetelmät sekä automatisoinnit mahdollistavat tuotteiden valmistuksen nopeasti ja kustannustehokkaasti – laatua unohtamatta. Pystymme myös auttamaan asiakkaittemme mm. tuotteiden suunnitellussa sekä tuotannollistamisessa. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme mahdollistaa asiakkaan tuotteiden oikea-aikaisen toimituksen.
Toimenkuva
Hyrles on joustava ja luotettava sopimusvalmistuksen yhteistyökumppani. Lisääntyneen ja kasvavan tuotannon myötä haemme nyt Hyrlesiin neljää ohutlevytuotteiden särmääjää osaksi mekaanisen kokoonpanon tiimiä. Työtehtävänä on särmäyskoneen käyttötehtävät tuotannossa. Työ on 2-vuorotyötä arkisin joskin mahdollisuus 3-vuorotyöhön on olemassa.
Odotamme sinulta
Jos sinulla on aiempaa kokemusta särmäyksestä olet vahva ehdokas, mutta huomioimme myös henkilöt joilla on nopea oppimiskyky teknisiin työtehtäviin sekä ripeä ja itseohjautuva työote.
Koulutus ja työkokemus
Metallialan koulutus/kokemus eduksi mutta ei välttämätöntä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle oivallisen tilaisuuden oppia uutta tai kehittää aiempaa osaamistasi. Saat seuraksesi osaavan työtiimin tuen ja riittävän perehdytyksen työtehtäviin. Työsuhde on alkuun määräaikainen VMP:n kautta, mutta siinä on myös vakinaistumisen ja etenemisen mahdollisuudet. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae heti oheisen linkin kautta. Muista täyttää hakuprofiilisi huolellisesti, niin hakusi käsittely etenee nopeammin!
Kesto
Alkuun 2 kk, mahd. pidempään
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.08.2019 mennessä.