(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä/metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsimme Leppävirralle oma-aloitteista ja ripeää tekijää särmäys-/puristintehtäviin metallialan yritykseen.
Tehtävät sisältävät myös muita yleisiä metallityöntekijän tehtäviä.

Tehtäviin perehdytetään huolellisesti ja tarvittaessa opetetaan, joten aiempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja hyvä motivaatio metallialan töihin.
Työturva- ja tulityökortit luetaan eduksi, mutta eivät ole pakolliset.

Tekijä työllistyy alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, mutta hyvin tehtävänsä hoitavalle on tarjolla vakituinen työpaikka talon kirjoilla.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.