(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä/hitsaaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme asiakasyrityksellemme särmääjää/hitsaajaa Akaaseen.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä toimeen tarttuvaa asennetta. Kokemus rosterin käsittelystä ja tig-hitsauksesta on eduksi (voimassa olevat hitsausluokat eivät ole pakolliset). Työ sopii hyvin myös työuraansa aloittelevalle henkilölle jolla on halu kehittyä metallialan ammattilaiseksi.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Työ alkaa puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.