Särmääjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään särmääjää

Työnkuva:

Yrityksessä tehdään monen kokoisia ohutlevytuotteita erilaisiin kohteisiin. Työtehtäväsi koostuvat eri metallilevyjen ja rautarakenteiden särmäämisestä Amadan koneella sekä muista käytännön tuotantotöistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Sinulla on kokemusta särmäämisestä ja osaat tehdä ohjelmia sekä asetuksia ja käyttää mittauslaitteita. Myös kuvienlukutaito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Työssä pärjäämisen tärkein edellytys on kuitenkin työhön tarttuva asenne, halu oppia uutta sekä vastuullinen ja itseohjautuva työskentelytapa. Jos sinulla on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä aiempaa monipuolista kokemusta erilaisista metallitöistä katsotaan ne eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työympäristön, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta asiakasyritys etsii kuitenkin pidempiaikaista työntekijää. Sinulla on siis mahdollisuus päästä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen työporukan kanssa, vakavaraisessa yrityksessä.

Hakuprosessi:

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Yrityksestä kerromme lisätietoja hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja: 

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: särmäys, särmääjä, ohutlevytuotteet

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot