Särmääjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Särmääjä

Etsimme asiakasyrityksellemme Kauhavalle särmääjää. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja Markin kanssa, mutta yhteydenotot sekä hakemukset hoitaa työkuormituksen pienentämiseksi pelkästään Eezy Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta on erinomainen mahdollisuus työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Markki Oy on kotimaisten kattoturva- ja pihapiirin tuotteiden valmistaja ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. Yrityksen juuret juontavat 1950-luvulle. Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.markki.fi/

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme erinomaisen asenteen työntekoon omaavaa henkilöä. Odotamme hakijoiden omaavaan metallialalta koulutuksen ja/tai aikaisempaa työkokemusta metallialalta. Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta Coast Onen särmäyspuristimilla työskentelystä, on se etusi, mutta ei välttämättömyys. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme mahdollisesti pitkäaikaisenkin työn asiakasyrityksessämme.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 7.11.2021

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jussi Vattuaho
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5632080
jussi.vattuaho@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot