Särmääjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan särmääjiä

Työtehtävät ja työn edellytykset:

Särmäystehtävät Amadan koneella vuorotyössä. Työ on pääasiassa ohutlevysärmäystä. Sinulla on metallialan koulutus tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Olet särmännyt aiemmin ja osaat ohjelmoida sekä asentaa itsenäisesti. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä katsotaan myös eduksi. Toivomme sinulta hyvää asennetta työtä kohtaan, tarkkuutta ja itsenäisyyttä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset näyttämään taitosi sekä kehittämään osaamistasi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. Palkkaus osaamisen mukaan.

Hakuprosessi:

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Hae tehtävään kotisivujemme kautta ja kerro osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja:

Riikka Remes,

riikka.remes@workpower.fi

0406886545

Elina Forssell,

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot